برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
بنده هم اورکلاکر نیستم :love: بهانه ای شد ببینم با فن استوک چقد میشه اور کرد که نتیجه ی خوبی هم به دست اومد:1. (23):
سیستم اصلیم فعلا گرافیک نداره و تستی باهاش نزدم به این صورت قبلا اورکردم که 24/7 استفاده میشه i7 930 + coolermaster v10
:give_rose:
سلام دوستان قدیمی بهونه ای برای عرض سلام :11():
Air
123%
سلام آقا امین .نقل قول:
لطف کنین تست های به روز با cpu-z ورژن 1.77 یا 1.76 قرار دهید , تست های قدیمی ملاک این چالش نیستند و عادلانه نیست .:give_rose:
درودنقل قول:
تو قوانین که اشاره نشده بود ،صفحه قبل هم دوستان اشاره به استفاده از اسکرین های قدیمی کرده بودند شما مخالفتی نکردید
زمان مسابقه رو تمدید کردین؟؟
اگه تمدید شده بگید تا برم ی فن بهتر بخرم اور بیشتری کنم .
!!!قصد ایجاد اسپم ندارم !!!
فرستاده شده از araِ من با Tapatalk
سلام به به امین آقای عزیز:11():
آقایون داوران و مدیران اگه ولید قدیمی قبوله بگین تا بذاریم؟:1. (26):
زمان پایان رو هم اعلام بفرمایید که ببینیم میشه یه کم بیشتر روی cpu کار کنیم یا خیر.
پست 55 مهدی جان توضیح دادند
نمی دونم شاید درست نباشه دخالت کردن در روند مسابقه ولی بنظرم انگیزو از کاربران و اورکلاکرهای مبتدی می گیره اگر بخوایم (چون +170% هم داریم کسایی که سابمیت کردن) سابمیتهای قدیمی رو ثبت کنیم. چون برنده از قبل مشخصه.
و پیشنهاد می دم برای مسابقات بعدی برگزار کنندگان انگیزه بیشتری ایجاد کنن - مطمئنم با اعتباری که مجموعه SSA داره در صورت اقدام حتما می تونن اسپانسرهای خوبی از برندهای مختلف پیدا کنه برای مسابقاتش بشخصه می تونم تضمین کنم:whistle:
---------------------
فکر می کنم این مسابقه هم تمدید می شه تا چند رو آینده چون استقبال نسبتا خوبی هم شده ازش ولی بازم مدیران باید اعلام کنن چ.ن اگر قرار به تمدید نبود حتما تا الان ختم مسابقات رو اعلام می کردن.
جالب ایتجاست نمی دونم چرا کسی سراغ راهنمایی که کردم نرفته چون رو ایر راحت می شه تا بالای 110% هم اورکلاک کرد حتی با فن های استوک هم راحت 70% می شه اور کرد :wink:
سلامنقل قول:
یه چند روزی نبودم بنابراین پست ها رو نگاه نکرده بودم با isteve یعنی آقا ناصر و amd>intel یعنی جناب مهندس امید از سالها پیش و از زمان فعالیت در فروم p30world آشنا هستم و با این رکورد آقا ناصر سورپرایز شدم
آقا ایمان فکر می کنم تقصیر منه که رتبه شما پایین اومد چون وقتی من گفتم مگه می شه 70درصد اور کرد الان همه اورکلاکر ها اومدن ثابت کنن که بیشتر هم می شه خلاصه حرف من باعث شد جایزه رو از دست بدی:wink::11():